Knihovna AV ČR, v. v. i.
Odhlásit
Přihlášení
Jazyk
English
Čeština
Instituce
Knihovna AV ČR
Souborný katalog AV ČR
Archeologický ústav Brno
Archeologický ústav Praha
Astronomický ústav
Biofyzikální ústav
Botanický ústav
Etnologický ústav
Filosofický ústav
Fyzikální ústav
Fyziologický ústav
Geofyzikální ústav
Geologický ústav
Historický ústav
Masarykův ústav
Matematický ústav
Orientální ústav
Psychologický ústav
Slovanský ústav
Sociologický ústav
Ústav analytické chemie
Ústav anorganické chemie
Ústav pro českou literaturu
Ústav dějin umění
Ústav fyziky atmosféry
Ústav fotoniky a elektroniky
Ústav fyzikální chemie J. H.
Ústav fyziky materiálů
Ústav geoniky
Ústav pro hydrodynamiku
Ústav chemických procesů
Ústav informatiky
Ústav pro jazyk český
Ústav jaderné fyziky
Ústav makromolekulární chemie
Ústav pro soudobé dějiny
Ústav přístrojové techniky
Ústav státu a práva
Ústav struktury a mechaniky hornin
Ústav teoretické a aplikované mechaniky
Ústav teorie informace a automatizace
Ústav výzkumu globální změny
Knihovna bude uzavřena od 23. 12. 2024 do 3. 1. 2025.
×
Všechna pole
Název
Autor
Hledat
Pokročilé vyhledávání
Zahrnout EIZ
Zachovat současné nastavení filtrů
EXPAND:"fulltext"
Domovská stránka
Vyhledávání: "LACTOBACILLUS (MICROBIOLOGY)"
Navrhnout nákup titulu
Zobrazeno
1
-
10
of
14
pro vyhledávání:
'"LACTOBACILLUS (MICROBIOLOGY)"'
Řazení
od nejnovějšího
Podle data vzestupně
podle relevance
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
Vybrat výsledek číslo 1
1
Investigation of microbial interactions of Lactobacillus paracasei CNCM I-1518 with elderly gut microbiota and Clostridium difficile using advanced intestinal fermentation models
Autor:
Fehlbaum, Sophie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fd2e508769f3bbc48935b7862bc0a586
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 2
2
Development of new starter cultures for meat fermentations
Autor:
Marty, Esther
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::852f4831f4d979087b63d7b5814bdfe0
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 3
3
Biodiversity of lactic acid bacteria in raw camel milk products of East Africa and genomic and functional characterization of predominant lactose-adapted Streptococcus infantarius subsp. infantarius
Autor:
Jans, Christoph Viktor
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::964ed66d77fb0027d063988054a86c45
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 4
4
Sulfur metabolism in various Lactobacillus casei genotypes isolated from milk and cheese
Autor:
Bogićević, Biljana
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::32d2ae7ed6cd791f345a79b3ced59cb5
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 5
5
Concurrent production of folate and vitamin B12 with co-cultures of lactic and propionic acid bacteria: Process development and optimization
Autor:
Hugenschmidt-Baltzer, Selina
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::a0886a2f09f196d2bbc6520cebed6eed
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 6
6
Biotechnological production of antimicrobial 3-hydroxypropionaldehyde from glycerol using free and immobilised Lactobacillus reuteri cells and its reactive extraction
Autor:
Rütti, David Paul
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::52ffecb2f8a69d40de79a97d9df64057
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 7
7
Study of the effects of Lactobacillus reuteri and reuterin on the human intestinal microbiota using in vitro models
Autor:
Cleusix, Valentine
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::5e1186ed4a9931a7a7e9f5213d4db4cd
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 8
8
Effect of fermentation conditions on viability, physiological and technological characteristics of autolytic dried direct vat set lactic starter cultures
Autor:
Koch, Stefanie
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::d75c883bf85a6901e264153a23998e8c
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 9
9
The impact of phages on bacterial chromosomes: a genomic-based analysis
Autor:
Canchaya Sanchez, Carlos A.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::7dbb8372b3cd9ea68bacd6b8843f4ab4
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat výsledek číslo 10
10
Towards a stable enzymatic phosphate and pyruvate sensor
Autor:
Nagel, Samuel
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::fca6bc25caa908919df0a00ddb0e52f7
Zobrazit plný text záznamu
Vybrat vše | Vybrané výsledky:
Poslat e-mailem
Exportovat
Vytisknout
1
2
Další »
[2]
Vyhledávací nástroje:
RSS
Poslat e-mailem
Upřesnit hledání
Omezení vyhledávání
Plný text
Recenzováno
Digitální knihovna AV ČR
Zdroje
Pouze tištěné dokumenty
Zahrnout EIZ
Předmět
12
life sciences
7
chemical engineering
7
fos: chemical engineering
3
ddc:570
3
lactobacillus (microbiology)
3
lactobacillus (mikrobiologie)
1
bacteriophages (virology)
1
bakteriophagen (virologie)
1
ddc:610
1
food microbiology
1
genanalyse (genetische techniken)
1
gene analysis (genetic techniques)
1
genomics (molecular genetics)
1
genomik (molekulare genetik)
1
medical sciences, medicine
1
microbiology of milk and milk products (dairying)
1
mikrobiologie von milch und milchprodukten (milchproduktion)
Zdroj
14
OpenAIRE
Rok vydání
Od:
do:
×
načítá se......