Zobrazeno 1 - 10
of 488
pro vyhledávání: '"L.X. Liu"'
Autor:
M. Song, B.W. Ma, H.Q. Huang, L.X. Liu, R. Guo, Y.Z. Yin, H.T. Wang, D.D. Li, N. Li, J. Pan, L. Liu
Publikováno v:
Materials & Design, Vol 239, Iss , Pp 112754- (2024)
3D printing technology has gained popularity in fabricating high-entropy alloys (HEAs) due to its inherent design adaptability and the capacity to create distinctive structural features. However, the field of 3D-printed HEAs has faced substantial cha
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1c06c6ee06b14c1391735b5443b3cc09
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 8, Pp 101811- (2022)
ABSTRACT: Although many studies have already described the physiological effects of bee products, such as honey, propolis, pollen, and royal jelly, on livestock farming, the health benefits of the honeycomb are still not fully understood. The problem
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/877282b9077149eb8a3b13a556c43378
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 2, Pp 100081- (2021)
Recent studies have shown that chromium (Cr) could alleviate the negative effects of heat stress on livestock and poultry, but there is little information available to laying ducks. This study aimed to investigate the effects of dietary addition of c
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e51422dc51bc474995e173bb0932c2ea
Autor:
Y.T. Wang, D.Q. Fang, K. Wang, X.X. Xu, L.J. Sun, P.F. Bao, Z. Bai, X.G. Cao, Z.T. Dai, B. Ding, W.B. He, M.R. Huang, S.L. Jin, C.J. Lin, M. Lv, L.X. Liu, Y. Li, P. Ma, J.B. Ma, J.S. Wang, S.T. Wang, J.G. Wang, H.W. Wang, S.Q. Ye, Y.Y. Yang, C.L. Zhou, M.H. Zhao, H.Q. Zhang, Y.G. Ma, W.Q. Shen
Publikováno v:
Physics Letters B, Vol 784, Iss , Pp 12-15 (2018)
The β-delayed two-proton emission from 22Al was investigated experimentally through the implantation-decay method. A β-delayed two-proton decay branch from 22Al were identified based on the coincidence of the charged particles and γ-ray signals. T
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/797ce0dd7e8b44e4a6d94248bc23bdde
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Transforming food systems: ethics, innovation and responsibility.