Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"L.T. Oleschenko"'
Autor:
I.L. Garmasheva, L.T. Oleschenko
Publikováno v:
Letters in applied microbiologyReferences. 75(4)
The present work aimed to assess the general antagonistic activity against opportunistic pathogens and to compare antagonistic action spectra of lactic acid bacteria (LAB) strains, isolated from Ukrainian traditional fermented foods. Overall, 161 pro
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 83:12-20
The use of bacterial starters for the production of fermented foods has several advantages over traditional spontaneous fermentation, as it provides a rapid and controlled decrease of pH, improves the microbiological quality of the product, and prolo
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 82:22-32
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 80:3-14
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 79:3-12
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 79:3-12
Autor:
L.T. Oleschenko, T V Tomia, O P Livins'ka, V S Pidgorskyi, L L Garmasheva, T E Lobunets, Kovalenko Nk, S L Voychuk
Publikováno v:
Mikrobiolohichnyi Zhurnal. 78:11-24
OBJECTIVE To characterize the interaction of Lactobacillus plantaruni 337D UKM B-2627 strain, which has probiotic properties, with kaolinite and montmorillonite. METHODS The methods of infrared spectroscopy, transmission electron microscopy, the adso
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.