Zobrazeno 1 - 10
of 442
pro vyhledávání: '"L.S. Silva"'
Autor:
L.B. Sousa, M.L.A. Pereira, H.G.O. Silva, L.S. Silva, E.J. Santos, T.C.J. Pereira, G.S. Correia, C.A.R. Pereira
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 74, Iss 1, Pp 160-168 (2022)
ABSTRACT Evaluated the levels of rain tree (Samanea saman) pod meal (RTPM) (0, 10, 15, 20 and 25%) replacing maize in the dry matter of the diet on intake of DM, CP and ME, creatinine and total purine derivatives excretion in urine and microbial prot
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/291953eceaf9410984c30e1f886ab735
Publikováno v:
MethodsX, Vol 6, Iss , Pp 2348-2366 (2019)
Metallic materials characterization is a important part of phase transformation studies, and the sample preparation plays a crucial role in the measured properties. The methodologies available are not fully described and refer in its majority only to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f845c29b2bc44da58a9f83bb7daa3326
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 66, Iss 6, Pp 1676-1680 (2014)
O objetivo deste trabalho foi relatar a realização de osteossíntese no úmero esquerdo de uma ave silvestre utilizando-se a técnica de Doyle. Um tucano (Ramphastos toco) sofreu uma fratura transversa completa no terço proximal do úmero esquerdo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47ab68fb8149407e9028ec14137311ed
Microbiological, chemical, physical, and proteolytic activities of raw milk after thermal processing
Autor:
H.S. Milaneze, L.S. Silva, L.B.M. Kottwitz, M.A. Zambom, L.M. Fonseca, A.T.B. Guimarães, M.S.S. Pozza
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 70, Iss 5, Pp 1625-1632
ABSTRACT The aim was to evaluate the microbiological, chemical- physical, and shelf-life quality of milk samples after pasteurization (HTST) for 10 days or ultra-high temperature (UHT) treatment for 120 days. Raw milk counts of mesophilic aerobic mic
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fdde6f8d70dc4b7d9f2ca375ba99026a
Publikováno v:
Revista Brasileira de Ciências Agrárias - Brazilian Journal of Agricultural Sciences. 17:1-8
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.