Zobrazeno 1 - 10
of 42
pro vyhledávání: '"L.S. Gall"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 37:488-497
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 30:891-899
Summary 1.New techniques for studying the microbiology of the rumen are described. These include a direct slide count technique, a cultural procedure for isolating the predominating flora, a method for obtaining a sample under anaerobic conditions, a
Autor:
C.N. Huhtanen, L.S. Gall
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 34:353-362
Summary About 5,000 isolations of bacteria from the rumens of approximately 350 cattle and sheep from several herds in three states have been studied. The data from these studies have been used as the basis for setting up these five criteria from jud
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 37:328-335
Summary A miniature artificial rumen technique for studying fiber digestion by rumen bacteria and a method for determining fiber was described. The reproducibility, uses, and limitations of the technique were discussed. One example of the use of this
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.