Zobrazeno 1 - 10
of 72
pro vyhledávání: '"L.S. Bass"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
David Nussbaum, Stephanie L.S. Bass
Publikováno v:
Criminal Justice and Behavior. 37:365-383
This study provides initial empirical support for a novel neurobiological decision-making model proposed by Nussbaum (2005), applied to an aggression typology (Nussbaum, Saint-Cyr, & Bell, 1997). The Iowa Gambling Task (IGT; Bechara, Damasio, Damasio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Robert Gerlai, Stephanie L.S. Bass
Publikováno v:
Behavioural brain research. 186(1)
The zebrafish has been an excellent model organism of developmental biology and genetics. Studying its behavior will add to the already strong knowledge of its biology and will strengthen the use of this species in behavior genetics and neuroscience.
Autor:
L.S. Bass
Publikováno v:
Proceedings of LEOS '93.
Laser welding is thought to take place by a photothermal mechanism. The end-point for welding is likely to be protein denaturation. Several protein moieties have been implicated and these each have different denaturation temperatures. Preferred tempe
Publikováno v:
Proceedings of LEOS'94.
Laser welding provides improved healing along with greater ease and speed compared with suture tissue joining. Because of the photothermal mechanism, a certain amount of heat damage accompanies laser welding. Because of the CW, hand-held delivery to
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
V.G. Schramm, A. Massuquetto, L.S. Bassi, V.A.B. Zavelinski, J.O.B. Sorbara, A.J. Cowieson, A.P. Félix, A. Maiorka
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 4, Pp 101019- (2021)
Starch is the main energy source in broiler diets. However, endogenous amylase secretion in young broilers is suboptimal to completely digest dietary starch, so exogenous α-amylase supplementation may help increase starch digestibility. The objectiv
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b7221308b3974cdfad89b5b78567a827