Zobrazeno 1 - 10
of 520
pro vyhledávání: '"L.R. Beuchat"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 55:218-223
Aims: The objective of this study was to inactivate Bacillus cereus spores in sikhye using a modified tyndallization process involving injection with carbon dioxide (CO2). Methods and Results: Heat tolerance of B. cereus spores in tryptic soy broth a
Publikováno v:
Letters in Applied Microbiology. 53:424-429
Aims: To assess the effectiveness of sequential treatments of radish seeds with aqueous chlorine dioxide (ClO2) and dry heat in reducing the number of Escherichia coli O157:H7. Methods and Results: Radish seeds containing E. coli O157:H7 at 5·5 log
Autor:
L.R. Beuchat
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :103-114
Autor:
L.R. Beuchat
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :151-160
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:1301-1307
Studies have shown that palm oil is an effective stabilizer in peanut butter. The objective of our investigation was to better define the role of palm oil as a stabilizer. Peanut butters without and with palm oil added at concentrations of 1.5, 2.0,
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F Schnürer, L.R Beuchat, Gábor Péter, M.E Guerzoni, A Lillie, Harald Rohm, S Westphal, T. Deák, P.V Tabajdi
Publikováno v:
International Journal of Food Microbiology. 43:91-95
A collaborative study was made to evaluate the effectivity of a general purpose medium, tryptone glucose yeast extract (TGY) agar on the detection and enumeration of yeasts from food. Nine laboratories participated in the study and compared five medi