Zobrazeno 1 - 10
of 76
pro vyhledávání: '"L.M. de Freitas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ronaldo Gomes Gargano, Mauricio da S. Baptista, CH dos Anjos, Caetano P. Sabino, L.M. de Freitas, R.O. Freitas, Martha S. Ribeiro, Fábio P. Sellera, Fabio Celidonio Pogliani, Nilton Lincopan, E.O. Telles
Publikováno v:
Repositório Institucional da USP (Biblioteca Digital da Produção Intelectual)
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Universidade de São Paulo (USP)
instacron:USP
Food safety and quality management play a pivotal role in the dairy industry. Milk is a highly nutritious food that also provides an excellent medium for growth of pathogenic microorganisms. Thus, dairy industry focuses most of their processes and co
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2c741e7d331caa6cc316a03f799f7669
Autor:
Claudia García, Leandro da Costa Clementino, Angela Maria Arenas Velásquez, Marcia A. S. Graminha, L.M. de Freitas, Vinícius D.N. Bezzon, A.A. Lopera, Carla Raquel Fontana, Alba Montoya, Sara M. Robledo
Publikováno v:
Scopus
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Repositório Institucional da UNESP
Universidade Estadual Paulista (UNESP)
instacron:UNESP
Made available in DSpace on 2018-12-11T16:53:03Z (GMT). No. of bitstreams: 0 Previous issue date: 2018-06-01 Coordenação de Aperfeiçoamento de Pessoal de Nível Superior (CAPES) Fundação de Amparo à Pesquisa do Estado de São Paulo (FAPESP) Pho
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Rivelilson Mendes de Freitas, Jorge Mauricio David, André L. B. S. Barreiros, Clayton Q. Alves, George Laylson da Silva Oliveira, Juceni P. David, Rizangela L.M. de Freitas, Charleston R. Pinto
Publikováno v:
Current Pharmaceutical Biotechnology. 15:1069-1082
Neoflavonoids comprise a group of natural compounds with varied chemical structures and promising pharmacological properties, including antioxidant capacity. This work describes an evaluation of the in vitro antioxidant capacity of a new coumarin der