Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"L.M. Vaessen"'
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology, 78, 109-126
Animal Feed Science and Technology 78 (1999)
Animal Feed Science and Technology 78 (1999)
The effects of several technological treatments on the rumen degradability and intestinal digestibility of a mixture of broken peas, lupins and faba beans were studied. The treatments included pressure toasting (132°C, 3 min), expander treatment (11
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::ddf580d249f34a2f0de6041ef57d5540
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-pressure-toasting-expander-treatment-and-pelleting-on-
https://research.wur.nl/en/publications/effects-of-pressure-toasting-expander-treatment-and-pelleting-on-
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.