Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"L.M. Dahl"'
Autor:
O.J. Nøstbakken, J.D. Rasinger, R. Hannisdal, M. Sanden, L. Frøyland, A. Duinker, S. Frantzen, L.M. Dahl, A.-K. Lundebye, L. Madsen
Publikováno v:
Environment International, Vol 147, Iss , Pp 106322- (2021)
Oily seafood is an important food source which contains several key nutrients beneficial for human health. On the other hand, oily seafood also contains persistent organic pollutants (POPs), including the dioxin-like compounds (DLCs) polychlorinated
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/951cf5e8506345bc8b6901eac10a8840
Autor:
Sylvia Frantzen, Arne Duinker, Ole Jakob Nøstbakken, J.D. Rasinger, Monica Sanden, Lise Madsen, Anne-Katrine Lundebye, Livar Frøyland, L.M. Dahl, Rita Hannisdal
Publikováno v:
Nøstbakken, O J, Rasinger, J D, Hannisdal, R, Sanden, M, Frøyland, L, Duinker, A, Frantzen, S, Dahl, L M, Lundebye, A-K & Madsen, L 2021, ' Levels of omega 3 fatty acids, vitamin D, dioxins and dioxin-like PCBs in oily fish : a new perspective on the reporting of nutrient and contaminant data for risk–benefit assessments of oily seafood ', Environment International, vol. 147, 106322 . https://doi.org/10.1016/j.envint.2020.106322
Environment International, Vol 147, Iss, Pp 106322-(2021)
Environment International, Vol 147, Iss, Pp 106322-(2021)
Oily seafood is an important food source which contains several key nutrients beneficial for human health. On the other hand, oily seafood also contains persistent organic pollutants (POPs), including the dioxin-like compounds (DLCs) polychlorinated
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6052d272a80787b7178d807392466a14
https://curis.ku.dk/ws/files/257240167/Levels_of_omega_3_fatty_acids_vitamin_D_dioxins_and_dioxin_like_PCBs_in_oily_fish.pdf
https://curis.ku.dk/ws/files/257240167/Levels_of_omega_3_fatty_acids_vitamin_D_dioxins_and_dioxin_like_PCBs_in_oily_fish.pdf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Shannon L.M. Dahl, Zhenzhen Chen, Amy K. Solan, Kelvin G.M. Brockbank, Laura E. Niklason, Ying C. Song
Publikováno v:
Tissue Engineering; Feb2006, Vol. 12 Issue 2, p291-300, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.