Zobrazeno 1 - 10
of 11
pro vyhledávání: '"L.L. Ferrão"'
Autor:
Helena Maria André Bolini, F.R. Torres, L.L. Ferrão, Adriano G. Cruz, B. Thomas Carr, Erick A. Esmerino, Daniel Granato, Mônica Q. Freitas, Tatiana Colombo Pimentel
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 100:6100-6110
We investigated the performance of multidimensional alignment analysis and multidimensional scaling on phi coefficient values to evaluate check-all-that-apply questionnaire data. We evaluated 6 dairy foods belonging to the category of requeijao cremo
Autor:
Anderson S. Sant'Ana, A. Santillo, Janaína dos Santos Nascimento, L.L. Ferrão, N. Mollakhalili, Marzia Albenzio, Daniel Granato, Tatiana Colombo Pimentel, Adriano G. Cruz, Marcia C. Silva, Amir Mohammad Mortazavian, Mônica Q. Freitas, Caroline N. Almada, Celso F. Balthazar
Publikováno v:
Comprehensive Reviews in Food Science and Food Safety. 16:247-262
Sheep milk has a high nutritional value and high concentrations of proteins, fats, minerals, and vitamins, as compared to the milks of other domestic species. The physicochemical and nutritional characteristics of sheep milk can be advantageous for t
Autor:
E.B. Silva, Mônica Q. Freitas, Amir Mohammad Mortazavian, Adriano G. Cruz, Maria Ivone Martins Jacintho Barbosa, Marcia C. Silva, Renata S.L. Raices, Patrícia Blumer Zacarchenco, Monica Costa Padilha, L.L. Ferrão, N. Mollakhalili, Ramon Silva, Hugo L.A. Silva, Daniel Granato
Publikováno v:
Food Research International. 86:93-102
Dairy industry has sought strategies for obtaining products that meet new market demands, focusing on foods of higher nutritional quality to be better options for consumers. In this competitive scenario, dairy foods have been developed to provide fun
Autor:
Jaqueline C. V. Menezes, Ana Flavia Azevedo Carvalho, Glaucia Maria Pastore, Erick A. Esmerino, Lucio Mendes Cabral, Simone Pereira Mathias, Jeremias Moraes, Mônica Q. Freitas, Rodrigo N. Cavalcanti, Maria Inês Bruno Tavares, Adriano G. Cruz, Marcia C. Silva, Hugo L.A. Silva, Renata S.L. Raices, Marcus Vinicius S. Ferreira, Tatiana Colombo Pimentel, Roberto P.C. Neto, L.L. Ferrão, Ramon Silva
Publikováno v:
Food research international (Ottawa, Ont.). 107
The addition of xylooligosaccharide (XOS), sodium reduction and flavor enhancers (arginine and yeast extract) on the manufacture of requeijao cremoso processed cheese was investigated. The addition of XOS resulted in a denser and compact structure, w
Autor:
Daniel Granato, L.V. Gaze, C. A. Conte Junior, B.R. Oliveira, Rodrigo N. Cavalcanti, L.L. Ferrão, Adriano G. Cruz, Mônica Q. Freitas
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 98:1443-1454
Dulce de leche samples available in the Brazilian market were submitted to sensory profiling by quantitative descriptive analysis and acceptance test, as well sensory evaluation using the just-about-right scale and purchase intent. External preferenc
Publikováno v:
Revista do Instituto Adolfo Lutz.
Validation of analytical methodology is an important tool to ensure the applicability and scope of a technique for laboratory routine, establishing the limits of the quality parameters of instrumental measurements and the statistical reliability by e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.