Zobrazeno 1 - 10
of 21
pro vyhledávání: '"L.K. Ferrier"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality. 14:251-271
The textural properties of Cheddar cheese made from ultrafiltered milk were assessed. Cheddar cheeses were prepared from 1.5- and 2.0-fold concentrated milk and ripened for three months. Textural characteristics of the UF cheeses were compared to con
Autor:
A.K. Smith, L.K. Ferrier
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 24:191
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 58:19-24
Columns and batch reactors of pepsin immobilized on glass were used to study the mechanism of enzymic clotting of milk. A linear relationship existed between nonprotein nitrogen release and the logarithm of coagulation time of skim milk within limits
Autor:
L.K. Ferrier, Arthur Hill
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 22:75-79
Cheddar cheese samples aged 3–12 months were obtained from Ontario and Quebec cheese factories. A total of 73 samples were collected in two lots (38 samples collected in June, 1987 and 35 samples collected in July 1987), graded by an Agriculture Ca
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 55:726-734
Skimmilk acidified to pH 5.6 or 5.9 was passed through a column of pepsin-glass at 15C, warmed to 30C and allowed to coagulate. A typical skimmilk curd was formed. No soluble pepsin was detected in whey from such milk or in Jenness and Koops' salts s
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 22:410
Publikováno v:
Canadian Institute of Food Science and Technology Journal. 21:361
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.