Zobrazeno 1 - 10
of 19
pro vyhledávání: '"L.K. Bohra"'
Publikováno v:
Journal of Veterinary Diagnostic Investigation. 15:543-552
Currently, methods for recovering and identifying Escherichia coli O157:H7 from cattle feces are inconsistent and hindered by their inability to specifically and rapidly detect small numbers of organisms from this complex and highly variable matrix.
Autor:
R.L. Green, Jan M. Sargeant, Michael P. Hays, L.K. Bohra, Richard D. Oberst, Randall K. Phebus
Publikováno v:
Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology. 9:143-160
Two 5’nuclease-based PCR methods (PCR-LS-50B and PCR-7200) were evaluated to determine their sensitivity for detecting Escherichia coli O157:H7 from pure cultures and in food samples enriched in different media and after different incubation period
Autor:
Jerry R. Gillespie, Randall K. Phebus, L.K. Bohra, Doreene R. Hyatt, Jan M. Sargeant, John C. Galland, Richard D. Oberst
Publikováno v:
American Journal of Veterinary Research. 61:1375-1379
Objective—To describe the frequency and distribution of Escherichia coli O157:H7 in the feces and environment of cow-calf herds housed on pasture. Sample Population—Fecal and water samples for 10 cow-calf farms in Kansas. Procedure—Fecal and wa
Autor:
L.K. Bohra, Jerry R. Gillespie, Jan M. Sargeant, Randall K. Phebus, S. J. A. Flood, C. T. Yamashiro, Richard D. Oberst, C. Paszko-Kolva, M. P. Hays
Publikováno v:
Applied and Environmental Microbiology. 64:3389-3396
Presumptive identification of Escherichia coli O157:H7 is possible in an individual, nonmultiplexed PCR if the reaction targets the enterohemorrhagic E. coli (EHEC) eaeA gene. In this report, we describe the development and evaluation of the sensitiv
Publikováno v:
Journal of Rapid Methods and Automation in Microbiology. 4:87-94
Glucose oxidase (GO), a food-grade enzyme, was compared with OxyraseTM oxygen reducing membrane fraction in Universal Preenrichment Broth (UPB) for enhancement of the growth of the facultatively anaerobic pathogens Escherichia coli O157:H7, Salmonell
Autor:
L. Harris, S.A. Rueger, Randall K. Phebus, L.K. Bohra, Deanna D. Retzlaff, S. Sporing, A. Truax, M. Schafer
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :4-6
The original commercial Steam PasteurizationTM System (SPS 400) involved a sealable moving car by which carcass sides were carried through the steam chamber at standard line speeds. A second generation “static chamber” system (SPS 400-SC) elimina
Autor:
L.K. Bohra, Doreene R. Hyatt, Randall K. Phebus, John C. Galland, Jan M. Sargeant, Jerry R. Gillespie, Michael P. Hays, Richard D. Oberst
Publikováno v:
Kansas Agricultural Experiment Station Research Reports. :93-95
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.