Zobrazeno 1 - 10
of 216
pro vyhledávání: '"L.H.M. da Silva"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 2 (2023)
Enzyme-assisted extraction is considered an environmentally friendly technique. Cellulase, pectinase and protease were tested for cupuassu seeds fat extraction. The best fat efficiency (81.66%) was obtained for the solute:solvent 1:5 (m:w), orbital s
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2009df8ef5e84289be409e6c77283c11
Autor:
D.C.S. da Silva, F.B. de Carvalho-Guimarães, I.P. Valente, N. Cunha, S.C. da C. Sanches, D.A. da Silva, J.O.C. Silva Júnior, L.H.M. da Silva, A.M. da C. Rodrigues
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 74, Iss 1 (2023)
Annatto seed oil (ASO) and cupuassu seed fat (CSF) were combined at the ratios: 30:70, 50:50, and 70:30 (% w/w). Their fatty acid profile, nutritional quality, FTIR (Fourier Transform Infrared) spectra, and rheological behavior were evaluated. ASO in
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/823a005b2ea3427d9de16a2e9bc65f40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
International journal of biological macromolecules. 214
We performed a robust characterization of the molecular interactions between the DNA molecule and two imidazolium-based ionic liquids (ILs): 1-Butyl-3-methylimidazolium chloride ([bmim]Cl) and 1-Octyl-3-methylimidazolium chloride ([omim]Cl), using si
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.