Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"L.H.G. van Donkelaar"'
Autor:
L.H.G. van Donkelaar
Brewing with fractionated barley Beer is a globally consumed beverage, which is produced from malted barley, water, hops and yeast. In recent years, the use of unmalted barley and exogenous enzymes have become more popular because they enable simpler
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::cf3a848568db02fc1142ac0ccbe0a3e1
https://research.wur.nl/en/publications/brewing-with-fractionated-barley
https://research.wur.nl/en/publications/brewing-with-fractionated-barley
Publikováno v:
Journal of Food Engineering 150 (2015)
Journal of Food Engineering, 150, 44-49
Journal of Food Engineering, 150, 44-49
Partly replacing malt with unmalted barley is a trend in brewing. The use of unmalted barley, however, leads to issues such as haze and high mash viscosity, due to its higher content of undesired components. Pearling, an abrasive method to remove the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::a7b3e50a2f5a7e84bd3ce26fff3ccd7b
https://research.wur.nl/en/publications/pearling-barley-to-alter-the-composition-of-the-raw-material-befo
https://research.wur.nl/en/publications/pearling-barley-to-alter-the-composition-of-the-raw-material-befo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.