Zobrazeno 1 - 9
of 9
pro vyhledávání: '"L.G. Bernard"'
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 45:70-78
Hydroquinone (HQ) is a common water-soluble constituent of foods, an ingredient in skin lightening preparations, a photographic developer, and an antioxidant used in the preparation of industrial polymers. In this series of studies, aqueous solutions
Autor:
D.R. Juberg, G.V. Katz, D.C. Topping, D.R. Gordon, L.G. Bernard, M.S. Vlaovic, Raymond M. David
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 36:429-436
Groups of 10 male and 10 female Fischer 344 rats and B6C3F 1 mice were fed diets containing either 0.0, 0.1, 0.5 or 1.5% 2-ethylhexanoic acid (EHA) for 13 wk. Additional groups of 10 male and 10 female rats or mice, were fed either 0.0 or 1.5% EHA fo
Autor:
W.M. Dyer, G.V. Katz, W. D. Faber, M.S. Vlaovic, Raymond M. David, R.A. Moulton, L.G. Bernard
Publikováno v:
Food and Chemical Toxicology. 35:1023-1030
AQ55 is a high molecular weight, water-dispersible, amorphous polyester used in applications where the exclusion of solvents and conventional surfactants is desirable, such as water-based adhesives, coatings, emulsions, paint primers, cosmetics and d
Publikováno v:
Journal of the American College of Toxicology. 15:70-82
The United States Environmental Protection Agency and the Organization for Economic Cooperation and Development have recommended incorporating measurement of motor activity into routine toxicity studies to provide a screen for potential neurotoxic ef
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.