Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"L.G. Baird"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Animal Science. 88:2403-2409
Previous research suggests that the digital cushion, a shock-absorbing structure in the claw, plays an important role in protecting cattle from lameness. This study aimed to assess the degree to which nutritional factors influence the composition of
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 93:3070-3073
Heel erosion is the most prevalent hoof lesion in housed dairy herds, particularly in freestall facilities. It is associated with hoof contact with manure slurry and abrasive floors. The objective was to assess changes in the risk of heel erosion fro
Publikováno v:
Journal of Dairy Science. 92:2174-2182
The aim of the present study was to assess the effects of Holstein-Friesian (HF) and Norwegian (N) dairy cattle genotypes on lameness parameters in dairy cattle within different production systems over the first 2 lactations. Following calving, HF (n
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:173
Publikováno v:
Advances in Animal Biosciences. 1:169
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2007:99-99
Sole lesions and lameness are significant problems for dairy cow production and welfare. Producers are increasingly incorporating non-Holstein genetics into the make-up of dairy herds for a number of reasons, particularly to promote improved fertilit
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.