Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"L.F. Obrushnikova"'
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 11:65-75
Aim. Development of a fermented milk drink using secondary raw materials from the dairy industry, with the addition of plant components, characterized by high consumer properties and high nutritional value. Materials and Methods. The production of th
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 9:56-65
Autor:
D.N. Pilipenko, S.A. Surkova, L.F. Obrushnikova, S.E. Bozhkova, A.G. Zolotareva, A.N. Tupikova
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 8:89-95
Autor:
T.P. Pogorelets, D.N. Pilipenko, S.A. Surkova, L.F. Obrushnikova, N.S. Gaivoronskaya, S.E. Bozhkova
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 6:67-73
Autor:
A.B. Sloshenkin, D.N. Pilipenko, L.F. Obrushnikova, D.S. Belova, S.E. Bozhkova, E.Yu. Zlobina, D.A. Mosolova
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. :56-62
Publikováno v:
Agrarian-And-Food Innovations. 1:69-73
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 848:012022
The article describes the solution to the problem of expanding the range of meat products with the addition of plant-based ingredients of a functional orientation with a reduced caloric content. The research was carried out on experimental samples of
Autor:
O. P. Serova, N. I. Mosolova, D.N. Pilipenko, L.F. Obrushnikova, M. I. Slozhenkina, D. A. Skachkov
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 677:032002
The article discusses the relevance of the development of fermented whey beverages with the addition of plant components. The relevance of the study is confirmed by literature sources that indicate the possibility of obtaining such beverages with hig
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Conference
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.