Zobrazeno 1 - 10
of 450
pro vyhledávání: '"L.E. Rodríguez"'
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 8, Iss 3, Pp 119-124 (2021)
Background: The changes and the availability of processed foods have increased the demand for ready-to-eat foods, such as Minimally Processed Vegetables (MPVs). The purpose of this work was to evaluate the microbiological status and quality traits of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9eabdbe650c44baf92a5c403c43b8e32
Autor:
J.A. Velarde Ruiz-Velasco, J.M. Aldana-Ledesma, M.A. Ibarra-Estrada, S.A. Aguirre Díaz, J.A. Fernández-Ramírez, F. Cárdenas-Lara, F. Álvarez López, L.E. Rodríguez-Noriega, H.R. Pérez-Gómez, M.R. Morfín-Otero
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México (English Edition), Vol 82, Iss 4, Pp 301-308 (2017)
Introduction and aims: Clostridium difficile infection is the main cause of hospital-acquired diarrhea, and the clinical and endoscopic findings in those patients have been studied very little in Mexico. The aim of the present study was to describe t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d9a660fe223446b58b03dde7f6e27db6
Autor:
J.A. Velarde Ruiz-Velasco, J.M. Aldana-Ledesma, M.A. Ibarra-Estrada, S.A. Aguirre Díaz, J.A. Fernández-Ramírez, F. Cárdenas-Lara, F. Álvarez López, L.E. Rodríguez-Noriega, H.R. Pérez-Gómez, M.R. Morfín-Otero
Publikováno v:
Revista de Gastroenterología de México, Vol 82, Iss 4, Pp 301-308 (2017)
Introducción y objetivos: La infección por Clostridium difficile (CD) es la causa principal de diarrea en hospitalizados. Los hallazgos clínicos y endoscópicos han sido poco estudiados en nuestro país. El objetivo de este estudio es describir es
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/adb867f4c1c842b881e14ce432816136
Autor:
UNAM Seismology group, Xyoli Pérez-Campos, Singh Singh Shri Krishna, Arturo Iglesias Mendoza, L Alcántara, M Ordaz, Denis Legrand, L. A. Aguilar, D. Almora, M. Ambriz, M. Ayala, C. Cárdenas, G. Castro, J. l Cruz, R. Delgado, J. Estrada, S.I. Franco-Sánchez, M.A. Macías, I. Molina, F. Navarro, C. Pérez, J. Pérez, A. Quezada, Luis Quintanar Robles, L.E. Rodríguez, A.L. Ruiz, H. E. Sandoval, M. Torres, C. Valdés-González, R Vázquez, JM. Velasco, J. Velázquez, M. Velázquez
Publikováno v:
Geofísica Internacional, Vol 49, Iss 3, Pp 153-163 (2010)
Dos tipos de sismos intraplaca en la placa de Cocos que subduce debajo de la placa Norte America ocurren en Guerrero, México, y áreas adyacentes: (A) inversos de gran echado y (B) de fallamiento normal. Los de tipo A se localizan a ~10-35 km de la
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7082773cfe2e4c349b05a2fd82cec519
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Food Quality and Hazards Control, Vol 8, Iss 3, Pp 119-124 (2021)
Background: The changes and the availability of processed foods have increased the demand for ready-to-eat foods, such as Minimally Processed Vegetables (MPVs). The purpose of this work was to evaluate the microbiological status and quality traits of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.