Zobrazeno 1 - 10
of 66
pro vyhledávání: '"L.E. Burton"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Claire A. Higgins, Rachel S. Oldham, Scott M. Nelson, R.J.B. Nibbs, Fiona M. Menzies, L.E. Burton
Publikováno v:
Scottish Medical Journal. 59:e22-e36
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Biological Chemistry. 267:22707-22710
The amino terminus of nerve growth factor (NGF) is susceptible to proteolytic cleavage. A comparison of the bioactivity of highly purified full-length recombinant human (1-118)rhNGF and NH2-terminal truncated (10-118)rhNGF revealed lower potency of (
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J.R. Rubin, L.E. Burton
Publikováno v:
Journal of Molecular Biology. 209:829-831
Reproducible conditions have been established for the crystallization of recombinant bovine immune interferon. Two cystalline forms of this protein were obtained. A tetragonal form, space group P422, with unit cell dimensions a = b = 59.0 A and c = 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.E. Burton, W.W. Wells
SUMMARY: Effects of dietary myo-inositol deficiency were examined during prenatal and postnatal development and during lactation in the rat. The supplemented diet contained 0.5% (w/w) myo-inositol at the expense of sucrose. Both diets contained 25% c
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::813fe6a47a20a4552a73096d2a9e0d62
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-741750-9.50039-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-741750-9.50039-2