Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"L.C. Lins de Aquino Santana"'
Autor:
P.F. Barbosa, Tacila Rayane Jericó Santos, L.C. Lins de Aquino Santana, Narendra Narain, H.G. Antunes Rodrigues
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 11:157-170
Extracts of Passiflora ligularis Juss. (granadilla) residues (peel, seed and mixed peel, seed) were initially evaluated for antimicrobial potential against Bacillus cereus, Bacillus subtilis, Enter...
Publikováno v:
Quality Assurance and Safety of Crops & Foods. 10:137-144
In this work, predictive models based on response surface methodology (RSM) were developed, to describe the inhibition of foodborne bacteria (Bacillus subtilis, Staphylococcus aureus, Enterococcus ...
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Martin Alberto Masuelli
This book examines the whole range of modern packaging options. It covers edible packaging based on carbohydrates, proteins, antioxidative and antimicrobial packaging, and the chemistry of food and food packaging, such as plasticization and polymer m
Autor:
Inamuddin
This book is a comprehensive introduction to'green'or environmentally friendly polymer composites developed using renewable polymers of natural origin such as starch, lignin, cellulose acetate, poly-lactic acid (PLA), polyhydroxylalkanoates (PHA), po