Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"L.B.J Šebek"'
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 90(1), 219-228
Journal of Dairy Science 90 (2007) 1
Journal of Dairy Science 90 (2007) 1
Increases in genetic merit for milk yield are associated with increases in mobilization of body reserves. This study assessed the effects of genotype by environment (GxE) interactions on milk yield and energy and protein balances. Heifers (n = 100) w
Autor:
L.B.J Šebek, Henk Everts
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology, 1-4, 101, 17-29
Animal Feed Science and Technology, 101, 17-29
Animal Feed Science and Technology 101 (2002)
Animal Feed Science and Technology, 101, 17-29
Animal Feed Science and Technology 101 (2002)
In vivo measurements of the changes over time in rumen degraded and undegraded protein fractions were used to study effects of midwinter shearing of prolific ewes on effective rumen degradability of dietary protein (EPD). Values were compared to EPD
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, 85(10), 2642-2649
Journal of Dairy Science 85 (2002) 10
Journal of Dairy Science 85 (2002) 10
Phosphorus (P) balance, and blood plasma P and saliva P concentrations were measured in multiparous dairy cows through two lactations and two dry periods. The cows were fed three amounts of P at either 100, 80 or 67% of the Dutch P recommendation, ac
Publikováno v:
Journal of Dairy Science 88 (2005) 3
Journal of Dairy Science, 88(3), 1099-1112
Journal of Dairy Science, 88(3), 1099-1112
As the Dutch government and dairy farming sector have given priority to reducing ammonia emission, the effect of diet on the ammonia emission from dairy cow barns was studied. In addition, the usefulness of milk urea content as an indicator of emissi
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.B.J. Šebek, H. Everts
Publikováno v:
Proceedings of the British Society of Animal Science. 2001:53-53
The effective rumen degradability (ERD) of dietary protein is used to quantify the amount of dietary protein entering the small intestine of ruminants. Midwinter shearing of prolific ewes increases rumen degradation rate (Kd) of dietary protein (Šeb
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.