Zobrazeno 1 - 10
of 20
pro vyhledávání: '"L.B. Norcino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Heloísa Helena Martins, Caio G. Otoni, Juliano Elvis de Oliveira, L.B. Norcino, Ana Carla Marques Pinheiro, Elisângela Elena Nunes Carvalho, Luiz H. C. Mattoso, Juliana Farinassi Mendes, Anny Manrich, Roberta Hilsdorf Piccolli
Publikováno v:
Journal of Food Science. 86:1979-1996
We report on production of novel quaternary nanocomposite films based on thermoplastic starch (TPS, 8% w/v) derived from cassava, cocoa butter, (CB, 30% wt.%), and lemongrass essential oil (LEO, 1:1) nanoemulsions reinforced with different concentrat
Autor:
Juliano Elvis de Oliveira, Luiz H. C. Mattoso, L.B. Norcino, Francys K.V. Moreira, J. M. Marconcini
Publikováno v:
International Journal of Biological Macromolecules. 118:1817-1823
Bio-based chitosan/pectin blend films were prepared by solution casting and fully characterized in terms of their viscoelastic, thermo-mechanical and water affinity properties. Dynamic light scattering and rheological analyses served as a probe that
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C.V.L. Natarelli, L.B. Norcino, Anny Manrich, Juliana Farinassi Mendes, Juliano Elvis de Oliveira, Luiz H. C. Mattoso
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 106:105862
The objective of this study was to prepare pectin films (PEC) activated by copaiba oil (CP) nanoemulsions (NE). CP-NE were added to film-forming formulations based on pectin and then dried into films by continuous casting. Chemical, morphological, th
Autor:
Juliana Farinassi Mendes, Luiz H. C. Mattoso, Anny Manrich, L.B. Norcino, Ana Carla Marques Pinheiro, Juliano Elvis de Oliveira
Publikováno v:
Journal of Applied Polymer Science. 137:49178
Autor:
H.H.A. Martins, Roberta Hilsdorf Piccoli, Juliano Elvis de Oliveira, L.B. Norcino, Ana Carla Marques Pinheiro, Luiz H. C. Mattoso, Anny Manrich, Juliana Farinassi Mendes, Caio G. Otoni, Elisângela Elena Nunes Carvalho
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 100:105428
Edible films supplemented with active ingredients are promising for food packaging and preservation. Numerous plant essential oils present antimicrobial activity against pathogenic microorganisms, but their low solubility in water limits food-related
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.