Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"L.A. de la Rosa"'
Autor:
A.A. Vazquez-Flores, J.E. Wong-Paz, M.A. Lerma-Herrera, A.I. Martinez-Gonzalez, F.J. Olivas-Aguirre, C.N. Aguilar, A. Wall-Medrano, G.A. Gonzalez-Aguilar, E. Alvarez-Parrilla, L.A. de la Rosa
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 28, Iss , Pp 227-234 (2017)
Proanthocyanidins (PAC) were isolated from pecan kernel and shell; one fraction was obtained from kernel (KRI) and 3 fractions from shell (SHI, SHII and SHIII). The average degree of polymerization (ADP) of these fractions was estimated by phlorogluc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/52f9e2e42a89491699e51b946524a3d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Emilio Alvarez-Parrilla, José A. Núñez-Gastélum, Jesús R. Rodríguez-Núñez, G. Villa-Lerma, L.A. de la Rosa, Ángel G. Díaz-Sánchez, Alejandro Martínez-Martínez
Publikováno v:
Revista Mexicana de Ingeniería Química. 18:99-105
Physico-structural properties of biodegradable films of chitosan and polycaprolactone (PCL) added with Moringa oleifera leaf extract were determined. The films were analyzed for thickness, transparency, solubility, Fourier transform infrared spectros
Autor:
Lyanne Rodríguez, Nina del Rocío Martínez-Ruiz, L.A. de la Rosa, Eduardo Fuentes, Emilio Alvarez-Parrilla, Óscar A. Muñoz-Bernal, Joaquín Rodrigo-García, Sonia G. Sáyago-Ayerdi
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture. 42
Red wines and their grape pomaces are important sources of phenolic compounds. Inhibition of platelet aggregation is one of the mechanisms proposed for cardioprotective effect of phenolic compounds from wine and grape pomace; however, phenolic conten
Autor:
José A. Núñez-Gastélum, Óscar A. Muñoz-Bernal, L.A. de la Rosa, Jesús Fernando Ayala-Zavala, Emilio Alvarez-Parrilla, Alma A. Vazquez-Flores, Joaquín Rodrigo-García, Alma Janet Coria-Oliveros
Publikováno v:
South African Journal of Enology and Viticulture. 41
The phenolic compound profile and content of red wines are modified during the maceration-fermentation process by several factors that alter the extractability of the compounds and by reactions that phenolic compounds undergo, and can be directly rel
Autor:
M. A. Lerma-Herrera, Emilio Alvarez-Parrilla, José A. Núñez-Gastélum, Juan A. Ascacio-Valdés, L.A. de la Rosa, Joaquín Rodrigo-García, Ángel G. Díaz-Sánchez, Cristóbal N. Aguilar
Publikováno v:
Food Analytical Methods. 10:3023-3031
Rapid estimation of the degree of polymerization (DP) of pure tannins or mean degree of polymerization (mDP) of tannin samples is an analytical challenge and a necessity to better understand their bioactivity. In the present paper, four spectrophotom
Autor:
Alejandra I. Martinez-Gonzalez, Emilio Alvarez-Parrilla, M. A. Lerma-Herrera, Francisco J. Olivas-Aguirre, Alma A. Vazquez-Flores, Gustavo A. González-Aguilar, Abraham Wall-Medrano, Cristóbal N. Aguilar, Jorge E. Wong-Paz, L.A. de la Rosa
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 28, Iss, Pp 227-234 (2017)
Proanthocyanidins (PAC) were isolated from pecan kernel and shell; one fraction was obtained from kernel (KR I ) and 3 fractions from shell (SH I , SH II and SH III ). The average degree of polymerization (ADP) of these fractions was estimated by phl