Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"L.A. Zurita-Gavilanes"'
Autor:
S.V. Vargas-López, C.A. Vallejo-Flores, M.M. Camacho-Zambrano, R.A. Villacís-Tamayo, P. Benito-Ruiz, L.A. Zurita-Gavilanes, M.A. Mestanza-Peralta, J.N. Carrillo-Arcentales
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences and Nutrition. 60:99-113
Current options to promote joint comfort are limited to medicines that can reduce pain but can also have adverse effects. Collagen, a major component of joint cartilage, is found in the diet, particularly in meat. Its hydrolysed form, collagen hydrol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Because of its high Chemical Oxygen Demand (COD) and sheer volume, waste from food processing has significant potential to pollute land, water, and air. Both environmentally and economically, it is important to properly treat food processing wastes i