Zobrazeno 1 - 10
of 52
pro vyhledávání: '"L.A. Prado Barragán"'
Autor:
D.E. Cruz-Casas, S.N. Chávez-García, L.A. García-Flores, G.A. Martínez-Medina, R. Ramos-González, L.A. Prado-Barragán, A.C. Flores-Gallegos
Publikováno v:
Enzymes Beyond Traditional Applications in Dairy Science and Technology ISBN: 9780323960106
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::664b6c6fc79199ea8f88bb735b4552a8
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-96010-6.00010-2
https://doi.org/10.1016/b978-0-323-96010-6.00010-2
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M.G. Contreras-Hernández, Tania E. Lara-Ceniceros, Juan C. Contreras-Esquivel, Nuria Elizabeth Rocha-Guzmán, Olga Miriam Rutiaga-Quiñones, Luz Araceli Ochoa-Martínez, L.A. Prado Barragán, José Guadalupe Rutiaga-Quiñones
Publikováno v:
Bioresource technology. 249
Approximately 1 million tons of agave plants are processed annually by the Mexican tequila and mezcal industry, generating vast amounts of agroindustrial solid waste. This type of lignocellulosic biomass is considered to be agroindustrial residue, wh
Autor:
C. Regalado-González, Jorge Domínguez-Domínguez, L.A. Prado-Barragán, S.Y. González-Toledo, Blanca E. García-Almendárez
Publikováno v:
Journal of Food Science. 75:M347-M353
Lactococcus lactis UQ2 is a nisin A-producing native strain. In the present study, the production of nisin by L. lactis UQ2 in a bioreactor using supplemented sweet whey (SW) was optimized by a statistical design of experiments and response surface m
Autor:
A.R. López-Flores, C. Luna-Urban, J.J. Buenrostro-Figueroa, R. Hernández-Martínez, S. Huerta-Ochoa, H. Escalona-Buendía, C.N. Aguilar-González, L.A. Prado-Barragán
Publikováno v:
Universidad Autónoma Metropolitana
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.15
UAM
Redalyc-UAM
Revista Mexicana de Ingeniería Química (México) Num.1 Vol.15
"En los últimos años ha aumentado el interés en el empleo de hongos y levaduras para la producción de proteasas en cultivo sólido. Yarrowia lipolytica es una levadura no patógena que ha sido reportada como excelente productora de proteasas. El
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::0eb186e3cb6b90d159f8a571b881f72f
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62045307007
https://www.redalyc.org/articulo.oa?id=62045307007