Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"L.A. Egas-Astudillo"'
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] Freeze-drying provides high quality foods, despite the long time involved in the operation. Shortening the process time by increasing the heat supplied for sublimation to occur could affect the product quality. In this study, the impact of addin
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The high nutritional and functional value of fruits justifies the use of freeze-drying to obtain high value-added products. As to identify in-line the drying end point, the usefulness of temperature evolution of a grapefruit puree, added or not
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::90f175d9673ef63b640e26ec56af1f79
Autor:
L.A. Egas-Astudillo, Mariana A. Uscanga, Nuria Martínez-Navarrete, A. Silva, María del Mar Camacho
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The freeze-drying kinetics and the superficial porosity development of grapefruit puree. The impact of biopolymers addition (gum Arabic and bamboo fiber) and to apply (40 ºC) or not shelf temperature (room temperature) was considered. To increa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7228d5017fa1ea1efe8205d04f6e7b23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.