Zobrazeno 1 - 10
of 107
pro vyhledávání: '"L.A. Borges"'
Autor:
R.N. Braga-Souto, L.A. Borges, M.D. Carvalho, M.G. Teixeira, M.L.P. Oliveira, J.T. Faria, E.E. Nunes, J.P. Lima
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 75, Iss 2 (2024)
This study aimed to investigate the chemical composition, rheological behavior, and photostability of Cerrado passion fruit seed oil during 225 days of storage. To this end, the quality indices, fatty acid composition, rheological behavior, and photo
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33a2703e25944312888e2a49d916df95
Autor:
L.A. Borges, R.N.B. Souto, A.L.A. Nascimento, J.F. Soares, C.L. Paiva, I.V. Brandi, J.P. Lima
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 73, Iss 2 (2022)
This study investigated baru oil and partially defatted baru flour from the northwest region of Minas Gerais, Brazil. The physicochemical characterization of the oil was made by determining the fatty acid profile using gas chromatography, lutein, and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aff1cfe377cf40ee80226c51a20c4df7
Autor:
L.A. Borges, J.R.M. Ruas, V.R. Rocha Júnior, C.C.S. Carvalho, F.P. Monção, V.M. Gomes, J.P.S. Rigueira, P.G.M. Pinheiro, E.C.J. Sales, L.D.A. Rufino, E.A. Silva, D.S. Queiroz, H.C. Ferreira
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 72, Iss 4, Pp 1545-1554 (2020)
ABSTRACT This study aimed to evaluate the effects of different nutritional plans on the productive, physiological and metabolic parameters of F1 ½ Holstein x ½ Zebu cows in different stages of lactation. Sixty lactating cows were allotted to a comp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/edba22d1e31048fabb157aa337945265
Autor:
P.F. Santana, V.R. Rocha Júnior, F.P. Monção, J.R.M. Ruas, L.A. Borges, J.C.P. Ramos, F.F. Hora, M.C. Oliveira, E.C.J. Sales, C.C.S. Carvalho, M.D. Costa, M.F.P. Silva
Publikováno v:
Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Vol 72, Iss 4, Pp 1469-1478 (2020)
ABSTRACT The objective of this study was to evaluate the different lactation stages of F1 Holstein x Zebu cows on intake and digestibility of nutrients, nitrogen use efficiency, feeding behavior and performance. Thirty-six F1 Holstein × Zebu cows wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eac28f7b9f47402c92dd79f2982d045b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.A. Borges, R.N.B. Souto, A.L.A. Nascimento, J.F. Soares, C.L. Paiva, I.V. Brandi, J.P. Lima
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 73 No. 2 (2022); e460
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 2 (2022); e460
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites; Vol. 73 Núm. 2 (2022); e460
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
This study investigated baru oil and partially defatted baru flour from the northwest region of Minas Gerais, Brazil. The physicochemical characterization of the oil was made by determining the fatty acid profile using gas chromatography, lutein, and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::7373cac3eb9a8549753fbdd8a3e27941
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1939
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/1939
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L.G. Hastenreiter, Gabrielly Sandrine de Oliveira, L.A. Borges, J.C. Santos, F.W.P. Sofiati, S.P. Taguchi
Publikováno v:
Materials Science Forum. 899:406-411
The objective of this work was to produce red ceramic glazed with dimension stone waste. The clay and residue were characterized for crystalline phases (XRD), chemical analysis (XRF) and particle size. Additives were added to the residue in order to