Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"L.-R. Hussain"'
Publikováno v:
Techniques in Coloproctology
Background There is an increasing, though still limited, amount of evidence describing the use of the transanal hemorrhoidal dearterialization (THD) device for the treatment of hemorrhoidal disease. This study assesses postoperative outcomes from a s
Autor:
Alrosan, Mohammad1,2,3 (AUTHOR) mohammad.alrosan@hotmail.com, Almajwal, Ali Madi4 (AUTHOR), Al-Qaisi, Ali5 (AUTHOR), Gammoh, Sana6 (AUTHOR), Alu'datt, Muhammad H.6,7 (AUTHOR), Kubow, Stan8 (AUTHOR), Tan, Thuan-Chew9 (AUTHOR), Bani-Melhem, Khalid10 (AUTHOR), Razzak Mahmood, Ammar A.11 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Properties. 2024, Vol. 27 Issue 1, p1033-1045. 13p.
Autor:
Yiming Huang, Michael K. Tanner, L.-R. Hussain, Mariusz Z. Ratajczak, R. Reca, Francine Rezzoug, Isabelle Fugier-Vivier, Hong Xu, Suzanne T. Ildstad, Roberto Bolli
Publikováno v:
Biology of Blood and Marrow Transplantation. 13(2)
Publikováno v:
Biology of Blood and Marrow Transplantation. 13:101-102
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alrosan M; Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Agricultur, Jerash University, Jerash, Jordan.; Applied Science Research Center, Applied Science Private University, Al-Arab St. 21, 11931, Amman, Jordan.; QU Health, College of Health Sciences, Qatar University, Doha, Qatar., Maghaydah S; Department of Human Nutrition and Dietetics, College of Health Sciences, Abu Dhabi University, Zayed City, Abu Dhabi, UAE.; Department of Nutrition and Food Technology, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology, Irbid, Jordan., Al-Qaisi A; Department of Agricultural Biotechnology, Faculty of Agricultural Sciences and Technology, Palestine Technical University-Kadoorie (PTUK), Tulkarm, Palestine., Almajwal AM; Department of Community Health Sciences, College of Applied Medical Sciences, King Saud University, Riyadh, Saudi Arabia., Alu'datt MH; Department of Nutrition and Food Technology, Faculty of Agriculture, Jordan University of Science and Technology, Irbid, Jordan.; Department of Food Science & Nutrition, College of Life Sciences, Kuwait University, Safat, Kuwait., Qudsi FRA; Department of Food Science, University of Guelph, Guelph, Ontario, Canada., Tan TC; Food Technology Division, School of Industrial Technology, Universiti Sains Malaysia, USM, Penang, Malaysia., Mahmood AAR; Department of Pharmaceutical Chemistry, College of Pharmacy-University of Baghdad, Baghdad, Iraq.
Publikováno v:
Journal of food science [J Food Sci] 2024 Dec; Vol. 89 (12), pp. 8887-8899. Date of Electronic Publication: 2024 Oct 22.
Autor:
Chanthavisouk, Moukda, Vo, Trung Quang, Tran, Quang Vinh, Van Vo, Bay, Ho, Tuan Nguyen Anh, Kristina, Susi Ari, Endarti, Dwi, Sriram, Shyamkumar
Publikováno v:
BIO Web of Conferences; 11/15/2023, Vol. 75, p1-8, 8p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.