Zobrazeno 1 - 10
of 38
pro vyhledávání: '"L. sakei"'
Autor:
Valentin Steier, Lisa Prigolovkin, Alexander Reiter, Tobias Neddermann, Wolfgang Wiechert, Sebastian J. Reich, Christian U. Riedel, Marco Oldiges
Publikováno v:
Microbial Cell Factories, Vol 23, Iss 1, Pp 1-13 (2024)
Abstract Background Lactic acid bacteria are commonly used as protective starter cultures in food products. Among their beneficial effects is the production of ribosomally synthesized peptides termed bacteriocins that kill or inhibit food-spoiling ba
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/79d99b4594fb4ae6a5349cf4515aad1a
Publikováno v:
Shipin Kexue, Vol 45, Iss 2, Pp 48-56 (2024)
In this study, the genomes of 19 Latilactobacillus curvatus and 40 L. sakei strains were comparatively analyzed. Average nucleic acid identity (ANI) and genome-wide colinearity indicated that the genomes of L. curvatus and L. sakei had weak nucleotid
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/965a3bcffb634c50b85f40ef175156ee
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Huixuan Yang, Xin Luo, Lixian Zhu, Rongrong Liang, Yanwei Mao, Xiaoyin Yang, Lebao Niu, Yimin Zhang, Pengcheng Dong
Publikováno v:
Food Science & Nutrition. 11:1059-1072
The aim of this study was to investigate the biological inhibiting effect of a beef-derived Latilactobacillus sakei (RS-25) on the spoilage of beef steaks in overwrapped packaging during the 12 days of storage at 4°C. Beef quality as well as microbi
Publikováno v:
Foods, Vol 10, Iss 4, p 856 (2021)
In the present work, the effect of processing of dry-cured fermented sausage “salchichón” spiked with the selected Lactobacillus sakei 205 was challenge-tested with low and high levels of L. monocytogenes. The evolution of the natural microbial
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d5f0de40f3584a198d82975810fe7614
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
CONICET Digital (CONICET)
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
SpringerPlus
Consejo Nacional de Investigaciones Científicas y Técnicas
instacron:CONICET
SpringerPlus
In this study, the identification and characterization of Lactobacillus previously isolated from fresh anchovies (Engraulis anchoita) are investigated. 16S rDNA partial sequencing assigned all the isolates to belong to the Lactobacillus sakei/curvatu