Zobrazeno 1 - 10
of 5 667
pro vyhledávání: '"L. edodes"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Umer Ejaz, Muhammad Afzal, Muhammad Naveed, Zeemal Seemab Amin, Asia Atta, Tariq Aziz, Gul Kainat, Noshaba Mehmood, Metab Alharbi, Abdullah F. Alasmari
Publikováno v:
Scientific Reports, Vol 14, Iss 1, Pp 1-18 (2024)
Abstract L. edodes (L. edodes) is the most consumed mushroom in the world and has been well known for its therapeutic potential as an edible and medicinal candidate, it contains dietary fibers, vitamins, proteins, minerals, and carbohydrates. In the
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9d6347fb15154453938148d60c842b8a
Autor:
Prathima G.1, K., Vidya Prabhakar1 kodalividyaprabhakar@gmail.com
Publikováno v:
Current Trends in Biotechnology & Pharmacy. Jan2023, Vol. 17 Issue 1, p603-608. 6p.
Autor:
Xu Zhao, Kaiyong Yin, Rencai Feng, Renyun Miao, Junbin Lin, Luping Cao, Yanqing Ni, Wensheng Li, Qin Zhang
Publikováno v:
Current Issues in Molecular Biology, Vol 45, Iss 1, Pp 614-627 (2023)
Lentinula edodes (L. edodes), one of the most popular edible mushrooms in China, is adversely affected by high temperature. Heat shock proteins (HSPs) play a crucial role in regulating the defense responses against the abiotic stresses in L. edodes.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c5472b7ac07843139fd4d4503cbbe935
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Amir, Abdullah1
Publikováno v:
Journal of the South Carolina Academy of Science. Fall2024, Vol. 22 Issue 2, p101-107. 7p.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 1 April 2022 281
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Fu-Chia CHEN1 sfrankabc@gmail.com, Fu-Chieh CHEN2
Publikováno v:
Mushroom Science & Biotechnology. 2024, Vol. 32 Issue 2, p81-88. 8p.