Zobrazeno 1 - 10
of 34
pro vyhledávání: '"L. Yadgary"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Applied Poultry Research. 21:175-184
SUMMARY Nutrient deposits in the fertile egg affect broiler embryo development and hatchling quality. Although the fertile egg has a defined nutrient composition, the rate and mechanism of absorption of these nutrients by the yolk sac membrane (YSM)
Publikováno v:
Poultry Science. 90:19-29
Hot conditions decrease the difference between ambient temperature (AT) and the average temperature of the body surface. A smaller difference reduces the rate of sensible heat loss of excessive internal heat, elevates the body temperature (BT), and m
Publikováno v:
Poultry science. 92(6)
The capacity of yolk sac (YS) utilization by the chick embryo may be affected by structural changes in the YS membrane (YSM) and by the mechanisms within its cells for digestion, absorption, and transfer of nutrients. Two experiments were conducted t
Publikováno v:
Poultry science. 91(8)
Chick embryos derive nutrients from the yolk during incubation and transition to intestinal absorption of nutrients posthatch. The uptake of nutrients is mediated by a variety of membrane-bound transporter proteins. The objective of this study was to
Autor:
L. Yadgary, Zehava Uni
Publikováno v:
Poultry science. 91(2)
Glycogen and glucose concentrations (mg/g of tissue) and amounts (mg) were determined in the yolks of fertile eggs on the day of set and in the yolk sac (YS) and liver of broiler chick embryos between 11 and 21 embryonic days of age (E). On the day o
Publikováno v:
Poultry science. 90(2)
The yolk sac membrane plays a major role in the transport of nutrients from the yolk contents to the chick embryo. We examined whether the yolk sac membrane expresses genes for nutrient digestion, enzymes, and nutrient transporters. We evaluated rela
Publikováno v:
Poultry science. 89(11)
In the present study, we examined the composition, amount, and uptake of yolk nutrients [fat, protein, water, and carbohydrates (COH)] during incubation of eggs from 30- and 50-wk-old broiler breeder hens. Eggs were sampled at embryonic d 0 (fresh eg
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.