Zobrazeno 1 - 10
of 75
pro vyhledávání: '"L. X. Sheng"'
Publikováno v:
Biologia Plantarum, Vol 60, Iss 4, Pp 774-782 (2016)
Kochia sieversiana (Pall.) C.A. Mey. is a forage plant that can grow in extremely alkalinized grasslands at pH 10 or higher. Accumulation of a large amount of oxalic acid (OxA) is a primary characteristic of K. sieversiana. In our study, seedlings of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5eafa593bbfa40d5a2fd8f730b32be29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
European review for medical and pharmacological sciences. 21(21)
To investigate the changes in cell autophagy and the molecular mechanism of rapamycin affecting the fracture healing.Sprague-Dawley (SD) rats were used to establish the right femoral shaft fracture models, and then underwent immunofluorescence assay
Autor:
X. F. Han, M. A. Bamikole, Chuanshe Zhou, H. Y. Liao, Z. H. Sun, Zhiliang Tan, M. Wang, S. X. Tang, L. X. Sheng
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 94:e49-e58
An in situ degradation technique was used to investigate the effects of variety, season and maturity stage on ruminal Phosphorus (P) release from whole maize stover and morphological fractions from five varieties of maize (conventional maize, CM; swe