Zobrazeno 1 - 5
of 5
pro vyhledávání: '"L. Victor Cook"'
Autor:
John G. Phillips, Emilio Esteban, Vivian Chen, Tim B. Mohr, Anna C. S. Porto-Fett, John B. Luchansky, Nathan Bauer, Denise R. Eblen, Bradley A. Shoyer, L. Victor Cook
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 76:1500-1512
Both high-fat and low-fat ground beef (percent lean:fat = ca. 70:30 and 93:7, respectively) were inoculated with a 6-strain cocktail of non-O157:H7 Shiga toxin-producing Escherichia coli (STEC) or a five-strain cocktail of E. coli O157:H7 (ca. 7.0 lo
Autor:
Moshe S. Dreyfuss, Parmesh K. Saini, L. Victor Cook, Peter Evans, Harry M. Marks, Uday Dessai
Publikováno v:
Journal of food protection. 74(8)
Measuring commonly occurring, nonpathogenic organisms on poultry products may be used for designing statistical process control systems that could result in reductions of pathogen levels. The extent of pathogen level reduction that could be obtained
Autor:
L. Victor Cook, Allan T. Hogue, Edward A. Bergeron, Mark D. Pratt, William O. James, David W. Dreesen, Robert D. Ragland, David R. Martin, Stanley S. Green
Publikováno v:
Journal of Food Protection. 56:110-114
Aerobic plate counts of 3,455 brisket and 1,370 ground beef samples were examined for association with slaughter volume in 547 U.S. beef slaughter establishments. In general, high-volume beef slaughter establishments control total aerobic bacteria co
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.