Zobrazeno 1 - 10
of 13
pro vyhledávání: '"L. Velupillai"'
Publikováno v:
Applied Engineering in Agriculture. 7:407-412
Models were developed to predict the quality of parboiled rice. The quality attributes investigated were translucency, broken grain, deformed grain, and color. The parboiling parameters used were soaking temperature, equilibration time, soaking time,
Publikováno v:
Transactions of the ASAE. 33:0199-0211
This study evaluated the use of microwave energy in a reduced pressure environment for drying parboiled rice using a single pass. The effects of parboil soaking conditions, steaming conditions, microwave power level, drying pressure, drying time, and
Publikováno v:
Transactions of the ASAE. 32:1759-1762
One of the consequences of the rice parboiling process is an increase of the moisture content of the rice to approximately 35% (w.b.). It is essential to reduce the moisture of the parboiled rice before it can be stored or milled. The proper drying o
Autor:
L. R. Verma, L. Velupillai
Publikováno v:
Transactions of the ASAE. 29:0312-0319
Autor:
Lalit R. Verma, L. Velupillai
Publikováno v:
Transactions of the ASAE. 25:1450-1456
A study of the soaking process in rice parboiling was conducted to evaluate the effects of level and distribution of moisture after soaking on grain quality. Saturn variety medium grain rice was subjected to dif-ferent soaking times with and without
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.