Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"L. Vámos‐Vigyázó"'
Autor:
L. Vámos-Vigyázó
Publikováno v:
Food / Nahrung. 36:213-214
Publikováno v:
Food / Nahrung. 25:293-305
Der Anwendungskreis immobilisierter Enzyme in der Lebensmittelindustrie wird standig erweitert. Die Tragerfixierung von Milchgerinnungsenzymen ist hinsichtlich der Losung des Problems der kontinuierlichen Einlabung zur kontinuierlichen Kaseherstellun
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 347:310-315
Publikováno v:
Journal of Chromatography A. 241:229-235
The amylase isoenzyme compositions of an early- and a mid-season-ripening variety of Hungarian wheat were investigated, during ripening and storage, by polyacrylamide disc gel electrophoresis. Of the two electrophoretic systems studied, the alkaline
Publikováno v:
Food / Nahrung. 25:573-582
Flavour losses occurring in apple juice manufacture were investigated by gas chromatography and sensory analysis in two factories A and B using different technologies and equipment. Samples were taken at different intervals during the processing seas
Autor:
A. Párkány‐Gyárfás, L. Vámos‐Vigyázó
Publikováno v:
Starch - Stärke. 31:328-332
Publikováno v:
Food Chemistry. 30:137-147
The objective was to determine the cellulase activity of the gastrointestinal tract and the effect of cellulose supplementation of a nutritionally complete diet on cellulose digestion in human adults. All the subjects were given ordinary, low fibre a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.