Zobrazeno 1 - 10
of 64
pro vyhledávání: '"L. Uhlířová"'
Publikováno v:
Animal, Vol 14, Iss 4, Pp 881-888 (2020)
Lupine seeds have the potential to be an alternative to imported dietary proteins. In rabbits, it has been indicated that White lupine seed (WLS) is a suitable protein source. Other lupine species, for example, narrow-leaved lupine seed (NLS), have n
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1fda362954064bfbbd673885413104e8
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 61, Iss 5, Pp 217-222 (2016)
The study determined the muscle fibre characteristics and sensory properties of the longissimus lumborum muscle (LL) of eight-month-old nutrias of three colour types and the correlations between meat histochemical measurements and eating quality. The
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d2973633c0fa4cf794d7f80351f06f37
Autor:
E. Tůmová, Z. Volek, D. Chodová, H. Härtlová, P. Makovický, J. Svobodová, T.A. Ebeid, L. Uhlířová
Publikováno v:
Animal, Vol 10, Iss 1, Pp 1-9 (2016)
A 3 to 4 week feed restriction of about 20% to 25% of the free intake is widely applied in rabbit breeding systems to reduce post-weaning digestive disorders. However, a short intensive feed restriction is described in few studies and can be benefici
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/de2c8b11245e4111aaf413e9160e2dfc
Publikováno v:
World Rabbit Science, Vol 23, Iss 4, Pp 263-272 (2015)
We evaluate the effect of the crude protein source (CP) in combination with 2 feeding strategies (AL: ad libitum or R: restricted) on the performance, health status and carcass traits of growing-fattening rabbits (between 33 and 75 d of age). Two exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f296adff48d247b3ba6a2bc3185bf0a8
Publikováno v:
Czech Journal of Animal Science, Vol 60, Iss 11, Pp 479-486 (2015)
The effects of sex and colour type on carcass composition, nutrients content, and muscle fibre characteristics of hind leg meat of nutrias raised under intensive conditions were the focus of this study. Thirty-six eight-month-old nutrias of both sexe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/e9bce782f8e24bb2886ac44eb0ba03eb
Autor:
Z. Volek, L. Uhlířová
Publikováno v:
Journal of Animal and Feed Sciences.
Publikováno v:
World Rabbit Science; Jan-Mar2018, Vol. 26 Issue 1, p1-6, 6p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.