Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"L. Tzouvelekis Leonidas"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
hree fermentation processes with black table-olives were tested. Olives were placed in: a) 16 %(w/v) concentration of NaCl, (traditional treatment), b) a buffer of CH3COOH (0.05M) and Ca(OH)2, (0.025M) without any NaCl and initial pH 4.7, and c) a bu
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9cbd0c3ff8fe496fb19d2d6fdd8685d9
Publikováno v:
Grasas y Aceites; Vol. 56 No. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites; Vol. 56 Núm. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
Grasas y Aceites; Vol. 56 Núm. 2 (2005); 106-115
Grasas y Aceites
Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC)
Grasas y Aceites, Vol 56, Iss 2, Pp 106-115 (2005)
hree fermentation processes with black table-olives were tested. Olives were placed in: a) 16 %(w/v) concentration of NaCl, (traditional treatment), b) a buffer of CH3COOH (0.05M) and Ca(OH)2, (0.025M) without any NaCl and initial pH 4.7, and c) a bu
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::55b69a59885205d259f734f637635d88
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/117
https://grasasyaceites.revistas.csic.es/index.php/grasasyaceites/article/view/117
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.