Zobrazeno 1 - 10
of 603
pro vyhledávání: '"L. Tarricone"'
Publikováno v:
Italian Journal of Food Science, Vol 27, Iss 3, Pp 310-319 (2015)
A study has been carried out to determine the effects of lactic acid bacteria inoculation time on the fundamental components, procyanidins and biogenic amines content of Aglianico wines produced in Apulia region. Three different malolactic fermentati
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b0668afee27a4343b651728c6e0f9575
Autor:
L. Tarricone, S.H.B. Al-Fadheel, D. Di Gennaro, G. Gentilesco, A.M. Amendolagine, V. Verrastro
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :557-564
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :311-318
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
L. Gaeta, Anna Maria Stellacci, L. Tarricone, A. Navarro, A.M. Amendolagine, Pasquale Losciale, P. Campi, D. Di Gennaro
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :207-214
Publikováno v:
Agrochimica. :27-40
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Objectives: Methodological challenges in the evaluation of medical devices (MDs) may be different for early and late technology adopter countries, as well as the potential health technology assessment (HTA) solutions to tackle them. This study aims t
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2127::d9aa06b72452d47daf9a18ea378360e6
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3102910
https://pergamos.lib.uoa.gr/uoa/dl/object/uoadl:3102910
Autor:
L. Tarricone, V. Verrastro, A.G. Pérez-Donoso, N. Hamie, Giuseppe Gambacorta, Juan Pablo Zoffoli
Publikováno v:
Postharvest Biology and Technology. 184:111758
Rachis browning is a serious symptom of water loss affecting the quality of table grapes (Vitis vinifera L.) during storage. It has been evaluated subjectively based on a color scale or by image analysis, while water loss, which is considered as the
Autor:
S.h.B. Al-Fadheel, L. Tarricone, A.M. Amendolagine, D. Di Gennaro, G. Gentilesco, V. Verrastro
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :413-420