Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"L. TEJERA"'
Autor:
T. SCHINELLI, G. BASIL, L. TEJERA, M. HONORATO, L.A. GALLO, V. MONDINO, A.G. MARTINEZ-MEIER, M.J. PASTORINO
Publikováno v:
RIA: Revista Investigaciones Agropecuarias, Vol 38, Iss 3, Pp 268-275 (2012)
El Pino Ponderosa (Pinus ponderosa Dougl. ex Laws) es la principal especie forestal implantada en secano en la Patagonia. Su potencialidad productiva y la disponibilidad de tierras para su cultivo permiten proyectar la continuidad de su uso en planta
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/09f1acbb10844616a7fe2ca8e66a3aa1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Raquel L. Tejera, G. Luis, Dailos González-Weller, José M. Caballero, Ángel J. Gutiérrez, Carmen Rubio, Arturo Hardisson
Publikováno v:
Nutrición Hospitalaria, Vol 28, Iss 2, Pp 506-513 (2013)
Cereal industry and its derived products have a big economic and social importance worldwide. Therefore, as wheat flour is a commodity for all bread and bakery industry, it is safety is of high nutrition and toxicological interest. In this investigat
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/1ccc89a48f1549ad83f6193dd6e1f8d6
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J M, Caballero, R L, Tejera, A, Caballero A, C, Rubio, D, González-Weller, A J, Gutiérrez, A, Hardisson
Publikováno v:
Nutricion hospitalaria. 29(3)
The contents of Na, K, Mg, Ca, Mn, Fe, Cu and Zn were analyzed and evaluated in 181 samples of various types of gofio produced from different roasted cereal grains. Samples were analyzed by ICP-OES. Based on a daily gofio intake of 30 g/day for adult
Publikováno v:
Archivos de Zootecnia v.62 n.240 2013
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
SciELO España. Revistas Científicas Españolas de Ciencias de la Salud
instname
La producción de miel en Uruguay se realiza fundamentalmente durante la primavera y el verano. Sin embargo, en la costa este los apicultores pueden extender su producción al otoño e invierno. Para analizar esta situación, se escogió un apiario e
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::b8227b02a16fd6dc4307709fe4d2ecc7
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922013000400015
http://scielo.isciii.es/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0004-05922013000400015
Publikováno v:
Ginecologia y obstetricia de Mexico. 69
Discharge soon after birth and beginning of therapeutic interventions in jaundiced newborns depends on the assessment of bilirubin serum levels.The comparison between total bilirubin serum levels with transcutaneous bilirubin levels and evaluate util
Autor:
Rosalía Rodríguez, Eva Batanero, Rafael I. Monsalve, Sonia Huecas, E. González, A. Ledesma, M. L. Tejera, Mayte Villalba
Publikováno v:
Scopus-Elsevier
A great number of allergenic proteins have been detected in olive pollen extracts. To date, nine allergens have been isolated and characterized, which have been called Ole e 1 to Ole e 9. The most prevalent olive allergen is Ole e 1, which affects mo
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
P, Maganto, J A, Cienfuegos, M L, Tejera, V S, Turrión, F, Pardo, J, Codesal, L, Santamaría, S, de Andrés, J L, Castillo-Olivares
Publikováno v:
Transplantation proceedings. 24(6)