Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"L. Szalóki-Dorkó"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 46:259-268
Autor:
L. Szalóki-Dorkó
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 46:123-126
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 45:578-581
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 45:309-315
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Mónika Stéger-Máté, Dóra Székely, L. Szalóki-Dorkó, J. Monspart-Sényi, B. Szabó-Nótin, J. Ivanics
Publikováno v:
Acta Alimentaria. 43:164-171
The beetroot is typically on the table in winter in form of pickles or juice, but for its nutritional values it would deserve more common consumption. Its curative effect in great part is due to the several vitamins, minerals, and compounds with anti