Zobrazeno 1 - 10
of 16
pro vyhledávání: '"L. Stokvis"'
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 6, Pp 101830- (2022)
ABSTRACT: The impact of addition of an Ulva laetevirens (previously Ulva rigida) co-product treated with a broad-spectrum endo-protease when added to a standard corn-soy (S) based diet and a diet based on European protein sources (EU) on performance,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3ac733aaaede497695e3bffa3076c9e5
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 101, Iss 5, Pp 101777- (2022)
ABSTRACT: To explore the potential use of seaweed co-products for broiler diets, this study investigates whether an enzyme treatment of seaweed co-products improves performance, in vivo digestibility and health in broilers. In total, 360 Ross 308 mal
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ba7558b980d94a1682da56fbd021af1c
Publikováno v:
Animal, Vol 12, Iss 2, Pp 329-333 (2018)
We investigated the effect of offering supplementary dietary fibres to suckling piglets on their behaviour and performance before weaning. From 5 to 22 days of age, suckling piglets were offered a high-fibre diet (HF; 5% cellulose; n=5 litters), or a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a7b44cb55d8d494996c5d842855b8b07
Evaluation of seaweeds from marine waters in Northwestern Europe for application in animal nutrition
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology 263 (2020)
Animal Feed Science and Technology, 263
Animal Feed Science and Technology, 263
The increasing demand for animal protein by the growing world population intensifies the exploration of novel feed sources. This study evaluated the nutritional value of six intact seaweed species (i.e. the brown species Saccharina latissima, Laminar
Publikováno v:
Animal Feed Science and Technology 280 (2021)
Animal Feed Science and Technology, 280
Animal Feed Science and Technology, 280
The use of seaweed as feed ingredient is gaining interest but the high ash content, low nutrient digestibility, short shelf life and poor economic feasibility hamper practical application. This study investigates the effect of washing, ensiling and e
Publikováno v:
Animal, 12(2), 329-333
Animal 12 (2018) 2
Animal, Vol 12, Iss 2, Pp 329-333 (2018)
Animal 12 (2018) 2
Animal, Vol 12, Iss 2, Pp 329-333 (2018)
We investigated the effect of offering supplementary dietary fibres to suckling piglets on their behaviour and performance before weaning. From 5 to 22 days of age, suckling piglets were offered a high-fibre diet (HF; 5% cellulose; n=5 litters), or a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.