Zobrazeno 1 - 10
of 83
pro vyhledávání: '"L. Sharan"'
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 4 (2020)
The paper considers how gluten-free flours, in particular, those made from coconuts and brown rice, can be used in the technology of gluten-free chocolate muffins in order to expand the range of special purpose products. Studies by domestic and forei
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2d3aeef6835940a787a4a0075cba744e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Harčova Nauka ì Tehnologìâ, Vol 14, Iss 4 (2020)
The paper considers how gluten-free flours, in particular, those made from coconuts and brown rice, can be used in the technology of gluten-free chocolate muffins in order to expand the range of special purpose products. Studies by domestic and forei
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Industry. 23
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.