Zobrazeno 1 - 10
of 209
pro vyhledávání: '"L. Salmerón"'
Autor:
M. Lizarán, R. Sahuquillo-Leal, M. Perea, A. Moreno-Giménez, L. Salmerón, S. Simó, M. Vento, A. García-Blanco
Publikováno v:
European Psychiatry, Vol 64, Pp S227-S227 (2021)
Introduction Autistic Spectrum Condition is often characterized by the presence of deficits in social interaction. An abnormal attentional processing may explain these difficulties, as it has been suggested that individuals with autism spectrum condi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/90550bbfbc224b1b8512f9a1cacb6da7
This volume provides a systematic presentation of the theory of differential tensor algebras and their categories of modules. It involves reduction techniques which have proved to be very useful in the development of representation theory of finite d
Publikováno v:
Journal of Algebra. 617:192-274
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Algebras and Representation Theory. 25:1231-1291
We introduce and study the category of twisted modules over a triangular differential graded bocs. We show that in this category idempotents split, that it admits a natural structure of a Frobenius category, that a twisted module is homotopically tri
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Norma Julieta Salazar-López, Mónica A. Villegas-Ochoa, J. Abraham Domínguez-Avila, Jesús Fernando Ayala-Zavala, Mayra L. Salmerón-Ruiz, Gustavo A. González-Aguilar
Publikováno v:
Journal of Food Measurement and Characterization. 15:1982-1990
Avocado peel is a source of bioactive compounds with antioxidant, anti-inflammatory, antiproliferative and antimicrobial capacities, among others. Physical and chemical interactions of phenolic compounds with indigestible polysaccharides could affect
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.