Zobrazeno 1 - 10
of 58
pro vyhledávání: '"L. Raaska"'
Publikováno v:
Salo, S, Ehavald, H, Raaska, L, Vokk, R & Wirtanen, G 2006, ' Microbial surveys in Estonian dairies ', LWT-Food Science and Technology, vol. 39, no. 5, pp. 460-471 . https://doi.org/10.1016/j.lwt.2005.03.008
Milk contains low numbers of bacteria when it is milked from healthy cows. Drinking and fodder places in the cow shed, milking machines, utensils and equipment at farms, during transportation and in processing may add contaminants to the milk. The ai
Autor:
L Raaska, T Mattila-Sandholm
Publikováno v:
Raaska, L & Mattila-Sandholm, T 1995, ' Effects of iron level on the antagonistic action of siderophores from non-pathogenic Staphylococcus spp. ', Journal of Industrial Microbiology, vol. 15, no. 6, pp. 480-485 . https://doi.org/10.1007/BF01570018
The production, detection and the effects of iron concentration on the siderophore production of Staphylococcus strains used as meat starter cultures were studied. Non-pathogenic Staphylococcus strains produce extracellular low molecular weight compo
Publikováno v:
Sjöberg, A-M, Sillanpää, J, Sipiläinen-Malm, T, Weber, A & Raaska, L 2002, ' An implementation of the HACCP system in the production of food-packaging material ', Journal of industrial microbiology and biotechnology, vol. 28, no. 4, pp. 213-218 . https://doi.org/10.1038/sj/jim/7000233
The Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) system according to the Codex Alimentarius model was applied to the processes of five paper and paperboard mills and four plants further converting paper or board intended for contact with foodstuffs
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::55531ab59c5f80dab4b667e4abbbd5ac
https://cris.vtt.fi/en/publications/bccb2aa1-6528-494c-805c-d47fb9520d7e
https://cris.vtt.fi/en/publications/bccb2aa1-6528-494c-805c-d47fb9520d7e
Publikováno v:
Journal of industrial microbiologybiotechnology. 28(4)
This study sought to investigate the significance of raw materials (starch-based glues, raw material papers) at different microbiologically critical stages in the manufacturing process of refined paper products. The study examined the occurrence of m
Publikováno v:
Journal of industrial microbiologybiotechnology. 28(4)
The Hazard Analysis Critical Control Point (HACCP) system according to the Codex Alimentarius model was applied to the processes of five paper and paperboard mills and four plants further converting paper or board intended for contact with foodstuffs
Publikováno v:
Materials & Corrosion / Werkstoffe und Korrosion; Jul2003, Vol. 54 Issue 7, p515, 5p
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.