Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"L. Preziosi-Belloy"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Separation and Purification Technology
Separation and Purification Technology, Elsevier, 2007, 55, pp.191-197. ⟨10.1016/j.seppur.2006.11.016⟩
Separation and Purification Technology, Elsevier, 2007, 55, pp.191-197. ⟨10.1016/j.seppur.2006.11.016⟩
Osmotic evaporation (OE) is a membrane contactor process which can be used to concentrate aqueous solutions with minimal thermal or mechanical damage. Generally OE is carried out with hydrophobic polymeric membranes, but these membranes can be easily
Publikováno v:
Biotechnology Letters. 22:239-243
The production of xylitol by the yeast Candida guilliermondii was investigated in batch fermentations with aspenwood hemicellulose hydrolysate and compared with results obtained in semi-defined media with a mixture of glucose and xylose. The hemicell
Publikováno v:
Enzyme and Microbial Technology. 21:124-129
The ability of Candida parapsilosis to ferment xylose to xylitol in the presence of glucose and mannose was evaluated using a semidefined medium and aspenwood hemicellulose hydrolysate obtained by steam explosion acid hydrolysis. This natural growth
Publikováno v:
Biotechnology Letters. 17:417-422
The ability of C. guilliermondii and C. parapsilosis to ferment xylose to xylitol was evaluated under different oxygen transfer rates in order to enhance the xylitol yield. In C. guilliermondii, a maximal xylitol yield of 0.66 g/g was obtained when o
Autor:
Marie-Pierre Belleville, E. Magnan, I. Catarino, L. Preziosi-Belloy, Delphine Paolucci-Jeanjean
Publikováno v:
Journal of Membrane Science
Journal of Membrane Science, Elsevier, 2004, 241 (1), pp.161-166. ⟨10.1016/j.memsci.2004.05.023⟩
Journal of Membrane Science, Elsevier, 2004, 241 (1), pp.161-166. ⟨10.1016/j.memsci.2004.05.023⟩
Candida antarctica lipase B was immobilized on a ceramic membrane following an original procedure: enzyme is covalently attached to a polymer layer (gelatine/polyethylene imine) previously adsorbed on a ceramic membrane with glutaraldehyde as a cross
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::05cecd6470cb655d53ff022213d253d9
https://hal.umontpellier.fr/hal-01740664
https://hal.umontpellier.fr/hal-01740664
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Current Microbiology
Current Microbiology, Springer Verlag, 1993, 27, pp.191-197
Current Microbiology, Springer Verlag, 1993, 27, pp.191-197
The kinetics and enzymology ofd-xylose utilization are studied in micro-, semi-, and aerobic batch cultures during growth ofCandida guilliermondii andCandida parapsilosis in the presence of several initial xylose concentrations. The abilities of xyli
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::fce048404997fc5def1883e43d12b410
https://hal.inrae.fr/hal-02714178
https://hal.inrae.fr/hal-02714178