Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"L. Poyen"'
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 10:385-393
Ice cream was manufactured on a pilot plant and the structure of the emulsion was estimated in terms of droplet size distribution and protein composition of the aqueous phase after homogenization (two stages: 19 MPa + 3 MPa, 70°C) and after ageing (
Publikováno v:
Journal of Texture Studies. 27:199-215
The effect of four composition factors on fat destabilisation, melting resistance and sensory characteristics were studied in hardened ice creams by the means of principal components analysis (PCA). For all the proteins, PCA revealed a pronounced con
Publikováno v:
Food Hydrocolloids. 8:299-308
Ice cream was manufactured on a pilot plant and the product was analysed in terms of droplet size distribution and protein composition of the aqueous phase at three stages of the process: after homogenization, after aging and after freezing-aeration-
Publikováno v:
Food Macromolecules and Colloids ISBN: 9780854047000
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::9180c5dfe33505d87a527cafac3b6991
https://doi.org/10.1039/9781847550873-00081
https://doi.org/10.1039/9781847550873-00081
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.