Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"L. Portocarrero"'
Publikováno v:
Medicine - Programa de Formación Médica Continuada Acreditado. 13:4195-4199
Autor:
Luiz Roberto Salgado, Albert Kandra, Carla Scaroni, L. Portocarrero-Ortiz, Giorgio Arnaldi, André Lacroix, S. Petersenn, Jochen Schopohl, Shoba Ravichandran, Beverly M. K. Biller
Publikováno v:
Endocrine
Background Treating hypercortisolism in patients with Cushing’s disease after failed surgery often requires chronic medication, underlining the need for therapies with favourable long-term efficacy and safety profiles. Methods In a randomised, doub
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e22ff82886f728b7a9092c668a9d33e0
http://hdl.handle.net/11577/3250352
http://hdl.handle.net/11577/3250352
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Noel W. Solomons, Julieta Quan de Serrano, Louise M. Canfield, L. Portocarrero, Thomas E. Tarara
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin. 14:1-5
Carrots are a leading source e of vitamin A in the Guatemalan diet. Analyses of carrots using high performance liquid chromatography (HPLC’) indicated that carrots have more than twice the amount of β carotene reported in the Latin American food c
Autor:
E. Zepeda, A. Vasquez, Noel W. Solomons, L. Portocarrero, Sian L. Fitzgerald, Rosalind S. Gibson, C Y Lopez, J Quan de Serrano
Publikováno v:
Ecology of Food and Nutrition. 27:1-15
Between 9 and 14 24‐hour food recalls were collected from 52 Guatemalan women in their third trimester of pregnancy, living in a peri‐urban community of Guatemala City. Dietary patterns were examined in terms of amount and frequency of all foods
Autor:
Alejandrina Vasquez Jesus Bulux, Noel W. Solomons, Julieta Quan de Serrano, Elien de Zepeda, L. Portocarrero, Carmen Yolanda Lopez
Publikováno v:
Food and Nutrition Bulletin. 13:1-6
The purpose of the study was to compare the 24-hour-recall method with the seven-day food-frequency questionnaire to estimate the dietary intake of vitamin A. Thirty-three women from a pert-urban neighbourhood in (Guatemala City were interviewed usin
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
J. L., Guerrero-Camacho, M., Lem-Carrillo, B., García-Guzmán B., A., Jara-Prado, L., Portocarrero-Ortiz
Publikováno v:
Archivos de Neurociencias; 2022 Supplement, Vol. 27, p21-22, 2p
Autor:
A.M. Stephen, Rosalind S. Gibson, C.Y. Lopez‐Palacios, L U Thompson, J Quan de Serrano, S L Fitzgerald, L. Portocarrero, A. Vasquez, Noel W. Solomons, E de Zepeda
Publikováno v:
The American journal of clinical nutrition. 57(2)
Repeated 24-h recalls (9-14/subject) were conducted on 52 periurban Guatemalan pregnant women aged 25 +/- 5 y (means +/- SD). Intakes of energy, protein, calcium, zinc, copper, manganese, nonstarch polysaccharide (NSP), phytate, and millimolar ratios