Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"L. Peralta-Flores"'
Autor:
L. Peralta-Flores, S. Gallegos-Tintoré, J. Solorza-Feria, G. Dávila-Ortíz, L. Chel-Guerrero, A. Martínez-Ayala
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 63, Iss 3, Pp 253-259 (2012)
J. curcas seed proteins were fractioned according to the Osborne method and some biochemical properties were determined for these fractions. Glutelins (378 g kg–1 protein) and globulins (201 g kg–1 protein) were the main components. Albumins and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2defed8d675e495c88fed451c9040e31
Autor:
Luis Chel-Guerrero, Santiago Gallegos-Tintoré, Alma L. Martínez-Ayala, Gloria Dávila-Ortiz, L. Peralta-Flores, Javier Solorza-Feria
Publikováno v:
Grasas y Aceites. 63:253-259
J. curcas seed proteins were fractioned according to the Osborne method and some biochemical properties were determined for these fractions. Glutelins (378 g kg–1 protein) and globulins (201 g kg –1 protein) were the main components. Albumins and
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.