Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"L. Penagos Vélez"'
Autor:
J. Velásquez-Cock, L. Penagos Vélez, Arantxa Eceiza, Robin Zuluaga, Leire Urbina, P. Mazo Márquez, P. Gañán Rojo, C. Gómez Hoyos, A. M. Serpa Guerra, L. Vélez Acosta
Publikováno v:
Cellulose. 27:10873-10884
Cocoa shell (CS) is a by-product of the chocolate industry with limited economic benefit and a high environmental impact. In this study, a new material for the food industry that consists of nanocellulose fibers with CS fat was successfully isolated
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.